GDS

GLOBALNI DISTRIBUTIVNI SISTEM

Globalni distributivni sistem (GDS) je kompjuterizovani mrežni sistem koji omogućava transakcije između pružalaca usluga u turističkoj industriji, uglavnom avio kompanija, hotela, kompanija za iznajmljivanje automobila s jedne strane i turističkih agencija s druge strane. GDS može povećati rezervacije i prihod vašeg hotela tako što će hotel staviti na više „polica supermarketa“ širom sveta I tako postati vidljiviji. Ovaj pristup je posebno efikasan u privlačenju međunarodnih korporativnih putnika. Broj rezervacija generisanih putem GDS-a generalno je veći od broja direktnih rezervacija. Iako su direktne rezervacije u porastu i predstavljaju značajan iznos prihoda za hotele, još uvek se više rezervacija generiše preko GDS-a nego preko veb sajtova hotela.

Ako niste povezani na GDS, mi ćemo povezati vaš hotel sa više od 600.000 turističkih agenata širom sveta preko Amadeusa, Sabre, Galilea, Worldspana i Dhisco-a i ova usluga je apsolutno besplatna. Naša struktura naknada je isključivo zasnovana na realizovanim rezervacijama. Bez franšiznih naknada, autorskih naknada ili marketinških naknada.

Ako već koristite GDS, možemo vam ponuditi besplatno prebacivanje. Kada potpišete dokument, vaš hotel će biti prebačen u roku od 2 nedelje. Ako ste zadovoljni svojim trenutnim GDS provajderom, niste u obavezi da ga promenite. Možemo da promovišemo vaš hotel kod naših drugih B2B i B2C partnera.
Prednosti globalnih distributivnih sistema

Nudimo:

  • Pristup GDS/Internet rezervacionom sistemu: Uvrštavanjem na GDS, omogućavate turističkim agentima da pregledaju i rezervišu vaš hotelski inventar 24 / 7.
  • Postavljanje na 100+ glavnih web lokacija za online rezervacije, kao što su Expedia, Hotwire, Priceline, Orbitz, Tablet INC., Travelveb LLC, Hotels.com, Ehotel AG, Hotels4U, Asia Web Direct, itd.
  • GDS veza sa preko 600 000 turističkih agencija širom sveta.
  • Steknite veću izloženost agentima i putnicima proaktivnim marketingom turističkih agencija, konzorcijuma i korporativnih naloga.