Partneri

TURISTIČKE AGENCIJE/ DISTRIBUTERI

Click and Book Travel nudi hotele turističkoj i onlajn industriji po net cenama ili uz proviziju. U naše partnere i klijente ubrajaju se tur-operateri, lokalne turističke agencije i onlajn prodaja. Mi nudimo hotele sa fleksibilnim poslovanjem uz raznovrsne tipove soba sa potvrdom rezervacije istog trenutka.

Mi vam nudimo značajnu proviziju ili najbolje neto cene za rezervisanje hotelskog smeštaja po konkurentnim cenama. U okviru dobre poslovne saradnje mi smo tu da pružimo podršku vašem poslovanju i ponudimo vam hotele sa najboljim cenama i pod najboljim uslovima, da bismo brzo i lako našli najbolji mogući proizvod za naše klijente. Baza podataka naših partnera hotela se neprekidno ažurira i usavršava.

Ako vam je potreban hotel koji je centralno lociran, mi vam možemo ponuditi veliki izbor hotela koji mogu zadovoljiti sve vaše potrebe. Uživajte u vrhunskoj usluzi, smeštaju i ljubaznosti po najboljim cenama u svim našim hotelima. Budite naši gosti i osećajte se kao kod svoje kuće uz sve pogodnosti koje naši hoteli nude.