O nama

Click and Book Travel posluje u domenu prodaje individualnih i grupnih putovanja u Srbiji, ostalim zemljama Balkana i regiona prateći svoju poslovnu strategiju. Razvili smo se u poslovni sistem koji podrazumeva široki spektar usluga, dok istovremeno nastavljamo da istražujemo nove interesantne mogućnosti kako bismo pružali kontinuirani kvalitet naših usluga.

Svojim klijentima nudimo najbolja rešenja u svim oblastima turizma uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja u kombinaciji sa profesionalnim iskustvom i preporukama. Svoje mesto na tržištu osvajamo prvenstveno kvalitetom usluge, uz korišćenje savremenih sredstava marketinga, razvojem tehnike i tehnologije, praćenjem tržišta, redovnom obukom zaposlenih i pažljivim odabirom dobavljača.

Sve svoje odnose sa klijentima i partnerima zasnivamo na saradnji i uzajamnom poštovanju, a u cilju postavljanja dugoročnih odnosa i razvijanju saradnje u pravcima kojima se obezbedjuje zadovoljstvo kupaca i povećanje obima prodaje.

Mnoge vodeće svetske turističke grupacije su naši partneri, što dodatno potvrđuje kvalitet Click and book Travel-a. Naš krajnji cilj je da stvorimo efikasnu i kvalitetnu organizaciju profesionalaca koja je partner od poverenja našim klijentima, kako bismo osigurali dugoročnu lidersku poziciju u segmentu prodaje individualnih, grupnih, niskobudzetnih i visokobudžetnih putovanja.

Misija

Misija Click and Book Travel-a je pružanje usluga u organizaciji visoko kvalitetnih putovanja, obezbeđivanje najboljih proizvoda iz svetske turističke ponude, kao i individualni pristup svakom klijentu. Svojim servisom želimo omogućiti klijentima, individualnim putnicima ali i kompanijama da posluju efikasnije, savremenije i profitabilnije i da na taj način steknu i zadrže lidersku poziciju u svojoj oblasti. Svojim klijentima zelimo da ponudimo najbolja vodeća rešenja za njihova poslovna i privatna putovanja primenjujući tehnologije i znanje.

Čvrsto verujemo da samo odgovornošću, profesionalnošću I težnjom ka savršenstvu možemo da zadovoljimo zahteve i očekivanja naših klijenata. Zadovoljstvo naših klijenata je naš cilj, naša misija i najveći uspeh.

Zašto sa nama?

Sa nama ćete uživati u vrhunskoj usluzi, smeštaju i ljubaznosti po najboljim cenama u svim našim hotelima.

Budite naši gosti i osećajte se kao kod svoje kuće uz sve pogodnosti koje naši hoteli nude!